Päť Tibeťanov - zostava cvikov pre obnovu vitality

Ľudia sa od prvopočiatku usilujú odvrátiť alebo aspoň spomaliť proces starnutia hľadaním prameňa mladosti. Koncom tridsiatych rokov bola v Západnom svete prvý krát publikovaná kniha o piatich starých tibetských rituáloch, ktoré boli po tisícročia strážené v odľahlých himalájskych kláštoroch. Sú kľúčom k udržaniu mladosti, zdravia a vitality.

Vlastná dlhoročná pozitívna skúsenosť aj skúsenosť klientov relaxačných pobytov MONADA ukazuje, že päť pomerne jednoduchých cvikov má skutočne pozitívny účinok na naše zdravie a vitalitu. Možno sme počuli mnoho fantastického o ich účinkoch – omladnutie o niekoľko desiatok rokov, vyhladenie vrások, šedivé vlasy opäť dostanú svoju farbu… Napriek tomu, že tieto úžasné účinky nám asi nikto nezaručí, pravidelné cvičenie piatich tibetských cvikov nám pomôže, aby sme sa cítili mladší a aby sme tak aj vyzerali, boli zdraví a vitálni.

Ak budeme cvičiť pravidelne každý deň, pocítime už po mesiaci prvé výsledky a po dvoch troch mesiacoch začneme pociťovať značný prínos cvičenia pre zdravie, silu a ohybnosť tela, upokojenie a koncentráciu mysle, vitalitu. Neberme omladzovanie absolútne. Päť Tibeťanov má predovšetkým pozitívny účinok cvičenia – pohybu pre zdravie. Len si predstavme: cvičenia pôsobia na nás tak motivujúco, že vstaneme každé ráno skôr a s radosťou si zacvičíme. Dobre sa bude cítiť nielen naše rozhýbané telo, ale získame pocit pohody a spokojnosti. Deň začneme s úsmevom a s vedomím, že hneď ráno sme pre seba niečo pozitívne urobili.  

Aký je princíp fungovania tibetských cvikov? Čím môžu také jednoduché cviky ovplyvniť náš proces starnutia? Je aj vedecky dokázané, že naše telo obklopuje energetické pole, takzvaná „aura“, ktorá je neustále napojená na nevyčerpateľný zdroj vesmírnej vitálnej životnej energie. Prijímaná energia prúdi energetickými kanálikmi, ktoré sú navzájom poprepájané, križujú sa a pretínajú v dôležitých uzloch nazývaných lotosové kvety alebo čakry. Čakry znamenájú kruhy, kolesá. Neustále rotujú a podľa smeru rotácie energia do nich buď vniká alebo z nich vyžaruje. Táto energia ovplyvňuje funkciu žliaz s vnútornou sekréciou. Hormóny, ktoré žľazy produkujú, riadia všetky funkcie v našom tele. Lekársky výskum v poslednej dobe zhromaždil presvedčivé dôkazy o tom, že hormónmi je riadený dokonca aj proces starnutia.

Podstata účinku tibetských cvikov spočíva v harmonizácii prúdenia vitálnej životnej energie v čakrách, čo privedie naše telo do rovnováhy. Bunky opäť regenerujú  ako v mladosti, čo pozorujeme ako omladzovací proces.

Príďte si s nami zacvičiť na niektorý z pobytov MONADA. Naučíme vás cvičiť týchto päť vynikajúcich cvikov pre zachovanie mladosti, zdravia tela a harmónie mysle:

https://www.monada.sk/skupinove-pobyty/

Získajte viac informácií na:

https://www.monada.eu/akademia-zdravia/cvicenie/zostavy-cvikov/

Alebo si objednajte zostavu Päť Tibeťanov na USB kľúči a naučíte sa ju s nami aj v pohodlí vášho domova - teraz so ZĽAVOU 15%:

https://www.monada.eu/programy/relaxacne-programy-monada/usb-cvicenie/

< Späť